ZUSSS Sjieke iPadhoes

€ 39,95
Inclusief belasting
Kleur
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Sjieke iPad hoes

Een iPad hoes in stijl! Met deze hoes kun je jouw ipad netjes opbergen en in je tas meenemen naar een leuke afspraak. Geen twijfel over mogelijk, jij maakt een goede eerste indruk met deze hoes!

Diverse prints en kleuren

Deze hoes is in drie varianten verkrijgbaar. Stuk voor stuk erg leuk en dat maakt het echt lastig om te kiezen. Ga jij voor leopard, snake groen of voor de rustige kleigrijs? Fijne tip: Je kunt de ipad ook handig schuin zetten en pasjes of notities bewaren in het zakje aan de binnenkant. Op de voorkant van de hoes staat het Zusss logo en de stiek zorgt ervoor dat jouw ipad goed beschermt blijft doordat de hoes strak om de ipad blijft zitten. Ook leuk; deze ipad hoes matchen met je tas! Neem een kijkje bij onze tassen.

Geen iPad, maar wel een iPhone?

Heb je geen iPad, maar ben je wel weg van deze hoes? Hopelijk ben je in het bezit van een Iphone of Samsung, want gelukkig zijn deze toffe prints en kleuren ook verkrijgbaar voor deze telefoons.

 

Eigenschappen van de iPad hoes:

  • Materiaal: PU-leder
  • Maat: 24x18x2cm
  • Kleuren: kleigrijs, leopard en snake groen
LHL-0212
0 Items