Bepure Rodeo 3-Zitsbank Cognac

Bepure Rodeo 3-Zitsbank Cognac

€ 995,00
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

 • Modern, stoere en eigentijdse 3-zits bank
 • Cognac kleur recycle leer (70% écht leer en 30% polyester)en zit heerlijk
 • De zitmeubelserie Rodeo van het merk BePureHome is modern, stoer en eigentijds. Deze 3-zits bank is royaal, biedt volop zitruimte en is bekleed met een stoere stof Recycle leer. Door het slanke frame en losse kussens toont de bank subtiel in de living.

  De poten zijn van zwart metaal. De zithoogte is 45 cm, de zitdiepte is 60 cm en de hoogte van de armleuningen is 68 cm.

  Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden blijven restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken ze  een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt.

  Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kun je als volgt onderhouden: met een licht vochtige doek kun je de stof schoonmaken. In geval van vlekken kun je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een licht vochtige doek.

  De zitmeubelserie Rodeo bestaat uit deze 3-zits bank, een o.a. een 2,5-zits bank, een fauteuil en hocker van 120 x 60 cm.

LHL-0289
1 Item