Algemene voorwaarden

Op alle overeenkomsten en bestellingen van Landhuisliving zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.

1. Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in euro’s incl. BTW, excl. verzendkosten.

2. Bestellingen

Zodra u een besteling heeft gedaan, ontvangt u een bevestiging . In deze bevestiging ziet u uw bestelling inclusief BTW en inclusief verzendkosten.

3. Betaling

Geschied door iDeal of overschrijving

De gegevens hiervan ziet u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft gedaan.

Zodra de betaling is ontvangen, wordt na 24 uur op werkdagen, de bestelling verzonden. Uitzondering hierbij is een eventuele vakantie: dit zal dan worden gemeld op onze website.

4. Voorraad

Soms kan het zijn dat een artikel uitverkocht is, dit laten wij dan op tijd weten en zo nodig bestellen wij het artikel weer zo spoedig mogelijk.

5. Verzendkosten

Voor al onze zendingen hanteren wij de PostNL-posttarieven. Bij bestellingen vanaf € 100,-- (normale afmetingen) worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Voor verzendingen naar het buitenland worden de desbetreffende posttarieven gehanteerd.

Wij verzenden onze artikelen met uiterste zorg. Verzendingen zijn helaas ten alle tijde voor risico van de koper. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele. schade of gebreken aan de artikelen. U kunt uw pakket wel aangetekend verzenden, deze kosten komen voor de rekening van de koper, laat u ons dit tijdig weten.

6. Artikelen retourneren

Voldoet een artikel niet aan uw verwachtingen, dan hebt u als koper het recht het artikel binnen 8 dagen te retourneren. Het artikel moet dan wel ongeschonden en weer netjes ingepakt retour worden gezonden naar Landhuisliving

De kosten zijn voor rekening van de koper ! Indien het artikel goed is ontvangen, stort Landhuisliving het aankoopbedrag van het product exclusief de verzend & retour kosten retour op rekening van de koper.

7. Privacy

Natuurlijk worden uw persoonsgegevens vertrouwelijk behandeld en wordt deze informatie niet aan derden verstrekt.

8. Wijzigingen algemene voorwaarden

Landhuisliving houdt zich het recht voor, indien nodig, de algemene voorwaarden te wijzigen.

9. Maat- en kleurverschil

Het kan natuurlijk voorkomen dat een maat of kleur iets af kan wijken van het getoonde artikel op de site. Dit soort kleine afwijkingen geven u als koper niet het recht het artikel te retourneren. Dit zult u begrijpen.

10. Overmacht door derden

Landhuisliving staat niet garant voor gevallen van overmacht zoals bijvoorbeeld vertraging door verzending of schade door derden ten tijde van verzending.