Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

URBAN NATURE CULTURE

URBAN NATURE CULTURE

Ontwerper Gyda Kropff staat voor Urban Nature Culture en is een trend collectie waarin een mix van culturen is verwerkt.

De producten van de collectie hebben een Urban uitstraling die tevens tegelijkertijd de natuur in huis halen doormiddel van prints en patronen en door gebruik van gerecycled materiaal als glas, bamboe, jute en biologisch katoen.

De producten worden vervaardigd door de originals. De originals zijn mensen die bijzondere producten ontwerpen of maken, die zijn ontstaan door ontmoetingen over heel de wereld. Hierdoor onstaan mooie producten met een verhaal.

Er wordt op een verantwoordelijke wijze geproduceerd. Er wordt getest waar de grondstoffen vandaan komen en wat er precies inzit. Er wordt gewerkt met gecertificeerde bedrijven, de controle hiervoor gebeurt jaarlijks en ook gaat Annemarie zelf de fabrieken in.

Wie werkt met drukinkten zal zich moeten houden aan een cadium en loodwetgeving. Daarom wordt er bij een nieuwe collectie decoratieve borden gebruik gemaakt van natuurlijke kleurstoffen verkregen uit kruiden. Tevens moeten deze producten natuurlijk voor de consument praktisch zijn en is het fijn dat deze verantwoordelijk vervaardigde producten " gewoon " in de vaatwasser kunnen.

De consument van nu, is iemand die bewust met zijn geld omgaat en zijn aankopen goed overdenkt, daar zijn ze zich  zeer zeker bewust van.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Urban Nature Culture

Urban Nature Culture

Gehaakte vaas  van stoer dik katoen / jute.   Vanzichzelf al hartstikke leuk,..
€29,95
Urban Nature Culture Bowl Mangowood             Nieuw

Urban Nature Culture Bowl Mangowood Nieuw

Urban Nature Culture met haar vele kleurstellingen is mango hout een mooi alternatief hardhout, dat&..
€59,00