Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Nicolas Vahe

Nicolas Vahe

De producten van Vahé zijn niet voor niets zo smaakvol en kwalitatief bereid.

Even terug in de tijd... Het is namelijk allemaal begonnen in Amiens, in het Noorden van Frankrijk. Daar is Nicolas Vahé geboren.

In Amiens is hij in het Franse 3-sterren- Michelin restaurant opgeleid tot kok en als banketbakker.

Daarna kwam hij onder de vleugels van de meester der chocolatiers: Daniel Giraud Valence.

Een wereldberoemde chocolatier! In 2000 trok hij de stoute schoenen aan en vertrok hij naar Denemarken en ging aan de slag als banketbakker bij Falsled Kro te Funen en daarna bij Fakkelgarden in Zuid-Jutland.

Door alle opgedane ervaring op hoog niveau, weet Nicolas Vahé als geen ander wat mensen belangrijk en vooral lekker vinden!

Hij heeft een mooie mix gemaakt tussen traditionele recepten en de moderne keuken.

De samenwerking die hij heeft met producenten van basisproducten in Frankrijk en Italië, zorgt voor een constante, hoge kwaliteit.

Hij vindt het belangrijk om voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe inspiratie.

Je ziet dan ook dat zijn collectie steeds meer en meer uitbreid. 

 

Er zijn geen producten in deze categorie.