Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

BY-BAR

BY-BAR

Ambachten vormen de basis van de collectie. De BY-BAR collecties zijn niet aan trends onderhevig, het zijn rijke basics die gewoon mooi zijn en niet slechts voor 1 seizoen. Alle producten zijn met elkaar te combineren en te dragen bij verschillende gelegenheden.

BY-BAR een stoere maar ook vrouwlijke collectie erg draagbare kleding ontworpen door Barbara Brenninkmeijer.

 

Naast India vindt een groot deel van de productie plaats in Italië en Portugal. Vier keer per jaar bezoekt By-Bar alle landen en leveranciers zelf. Het persoonlijk contact met hen is een belangrijke succesfactor voor BY-BAR. De band die we samen hebben opgebouwd is sterk en we komen zelfs bij hen thuis over de vloer. We wisselen van gedachten, leren van elkaar en komen zo gezamenlijk tot een mooi product. Ze zijn net zo trots als wij als ze hun producten een jaar later online zien staan!

De collectie ontwikkeld By-Bar zelf dit is een organisch en spontaan proces wat ze met veel enthousiasme doen en waar ze  veel energie uit halen. De reizen vormen de grootste bron van inspiratie: de mensen, de omgeving, de cultuur en de ambachten vormen de basis van de collectie. De BY-BAR collecties zijn niet aan trends onderhevig, het zijn rijke basics die gewoon mooi zijn en niet slechts voor 1 seizoen. Alle producten zijn met elkaar te combineren en te dragen bij verschillende gelegenheden.

Ik hoop dat jullie net zo veel plezier beleven aan het dragen van BY-BAR als zij aan de ontwikkeling ervan!"

 

Er zijn geen producten in deze categorie.